Sammen med våre samarbeidspartnere Certego, Bookup og Assa Abloy Opening Solutions leverer vi en digitalisert, selvbetjent kundereise for friluftshuset og bybadstua i Fredevika, Gjøvik kommune.

Friluftshuset drives av DNT Gjøvik og er helt ubetjent. Her kan man leie alt fra kano og kajakk, til badstue og møterom. Hensikten er å gjøre Mjøsa mer tilgjengelig for friluftsliv. Regjeringen har oppfordret kommuner til å tilgjengeliggjøre lokaler og ressurser for innbyggerne. Friluftshuset og badstua i Fredevika er et godt eksempel på hvordan dette kan gjøres i praksis på liten skala. For en større skala kan man se til Oslonøkkelen som gir innbyggerne tilgang til Oslo kommunes fasiliteter rundt om i byen.

Siden alt gjøres automatisk trenger ikke DNT å bruke ressurser på verken koordinering eller levering av nøkler. Det gjør at man kan anvende lokalet helt på egen hånd. Badstuen reserveres og betales for i Bookup. Kunden får en adgangskode på SMS noen minutter før besøket.

Hver booking får en ny kode slik at løsningen er trygg for både DNT og kundene som bruker fasilitetene. I tillegg får DNT full oversikt over når badstua har blitt brukt og hvem som har vært tilstede. Vi elsker smarte løsninger, så vi har også koblet inn ovnen slik at den starter 30 minutter før bookingen. Da er badstua god og varm når man kommer.

Vi samarbeider med forskningsprosjektet Greenbizz for å måle og analysere strømforbruket i badstua. Ved å måle strømforbruket og sette det opp mot antall bookinger kan vi finne ut hvor mye energi vi sparer ved å regulere varmen automatisk. Da kan vi finne ut hvordan vi kan skape enda grønnere løsninger i fremtiden.

I videoen under kan du utforske badstua og se hvordan den selvbetjente løsningen fungerer.

Ta kontakt for å finne ut hvordan du kan automatisere utleie i din virksomhet!

Del på:

Les også

  • Nausta – En flytende og selvbetjent badstue i hjertet av Molde

  • Lager247: Et av landets første selvbetjente minilager

  • Sirken: Selskapet som bygget Norges første selvbetjente varelager for overskuddsvarer

Se alle kundecaser