Illustrasjon av mann som driver utleie med Inlet for bedrift

Automatisert utleie

La kunden booke og låse seg inn på egenhånd
– uten noe hassle.

Kom i gang

Inlet automatiserer utleie ved å koble sammen smarte låser og bookingsystemer. Det betyr at kunden kan booke tilgang og låse seg inn helt på egenhånd. Vi har satt kundene i fokus og gjort løsningen enkel og sømløs. Med Inlet kan du gi kundene dine tilgang til hva enn du ønsker å leie ut, uansett om det er hotellrom, toalett, minilager eller andre ting.

Ubemannet og selvbetjent utleie for bedrifter

Inletsystemet er spesielt designet for korttidsutleie på større skala. Løsningen lar deg drive utleie helt automatisk! Du trenger verken å koordinere med kundene eller levere nøkler. Utleien kan drives helt ubetjent fra din side, og selvbetjent fra kundens.

Kunder på reisefot må ofte laste ned en rekke forskjellige apper og forholde seg til mange forskjellige systemer. Det synes vi er helt unødvendig i 2022. Uansett hva du ønsker å leie ut, så kan vi finne en løsning som gjør det enkelt for kunden.

I fjelllandsbyene Favn på Hafjell og Yttersvingen på Kvitfjell booker kunden via nettsiden og får SMS med informasjon og kode til døra. Den unike koden gir kunden adgang til fellesområder og fasiliteter, i tillegg til sitt eget rom. Den samme løsningen finnes på Andenes Suitehotell.

Et annet eksempel er en kundereise hvor kunden scanner en QR-kode og får en SMS med en link som åpner døra, som på toalettene ved Göta Kanal.

Styring av smarte løsninger

Vi kan også skape smarte løsninger i forbindelse med bookinger eller adgang. For eksempel har vi programmert badstua i Fredevika til å starte ovnen en halvtime før besøket, slik at det er godt og varmt når man kommer. I et annet tilfelle lagde vi en løsning hvor besøkende på en fabrikk måtte se en HMS-video før de fikk adgang.

I smarte bygg finnes det utrolige muligheter for smart styring. Ved å integrere Inlet med bygget kan lysene kan skrus på i det besøket starter, og skrus av igjen når man drar. Varme, ventilasjon og solskjerming kan reguleres etter når og hvordan bygget blir brukt. Slik kan man optimalisere kundens opplevelse og samtidig effektivisere driften.

Forskjellige segmenter

Overnattingssteder

Overnattingssteder utgjør vårt største segment og løsningen vår er designet med kundens opplevelse og sikkerhet i tankene. Inlet brukes i leilighetshotell, fjellandsbyer og på campingplasser.

Næringsbygg

Vi kan tilby løsninger for utleie av selskapslokaler, kontorfellesskap og lignende fasiliteter. Slik kan du utvide åpningstider eller gjøre om en kostnad til en inntektskilde. Du kan få full oversikt over hvordan lokalene benyttes og bruke dataen til å effektivisere vedlikehold.

Andre fasiliteter

Inletsystemet kan brukes til å leie ut alt som kan låses – helt automatisk!

  • Båtplasser
  • Treningssentere
  • Lagerhotell / minilager
  • Sykkelgarasjer
  • Badstuer
  • Sportsboder (kanskje med sykler eller kanoer inni?)
  • Vaskehaller

Eller noe helt annet?

Ta kontakt for å finne en løsning som passer din bedrift!

Kontakt oss