Alpinco er selskapet som eier og driver alpinanlegg og fjellandsbyer på Hafjell og Kvitfjell. Med våre samarbeidspartnere Certego, r360 og Assa Abloy Opening Solutions leverer vi en automatisert kundereise for fjellandsbyene Yttersvingen på Kvitfjell og Favn på Hafjell.

Favn ligger 800 meter over havet på Mosetertoppen på Hafjell. Skianlegget kan tilby 50 km med alpinløyper og er et av Norges største. Leilighetstunet Favn består av 27 fritidsleiligheter med et moderne preg. Les mer om Favn på hafjell.no/favn

På Kvitfjell ligger fjellandsbyen Yttersvingen og inneholder 238 sengeplasser fordelt på 38 leiligheter. Les mer om Yttersvingen på kvitfjell.no/yttersvingen

Du kan booke leilighetene gjennom r360s system på nettsidene hafjell.no og kvitfjell.no. Når bookingen og betalingen er gjennomført får du tilsendt all relevant informasjon om bookingen på SMS. Det inkluderer unike adgangskoder som du bruker til å låse opp leiligheten når du kommer. Ingen grunn til å møte opp i resepsjonen hvis du ikke ønsker det. Det er ekstra behagelig for Alpinco sine gjentakende kunder som bare vil låse inn eiendelene sine og komme seg ut i løypene.

Løsningen gjør at store deler av den daglige logistikken som tidligere var en obligatorisk del av hotelldrift er automatisert. Mange av våre kunder, slik som Alpinco, bruker våre løsninger for å frigjøre personalets kapasitet, samtidig som gjestene får en bedre opplevelse.

Del på:

Les også

  • Nausta – En flytende og selvbetjent badstue i hjertet av Molde

  • Lager247: Et av landets første selvbetjente minilager

  • Sirken: Selskapet som bygget Norges første selvbetjente varelager for overskuddsvarer

Se alle kundecaser